We hopen deze herfst het eerste nestje van Giulia te mogen verwelkomen. 

Onze Giulia is 2 en 3 augustus gedekt door Gambler. Als alles naar wens verloopt verwachten we rond 2 oktober hun puppy's. Meer informatie onder het kopje Giulia x Gambler. Voor dit nestje zijn genoeg geïnteresseerden die wachten op een pup.

Voor 2021 zijn geen fokplannen.

De Golden Retriever is een actieve hond die naast dagelijks een lange losloop wandeling, ook de mogelijkheid moet krijgen om mentaal zijn ei kwijt te kunnen door middel van training. Het is voor mij uiterst belangrijk dat de pups een goed thuis krijgen waar ze gewaardeerd worden en waar ze de liefde, tijd en aandacht krijgen die ze verdienen. De selectie van aanvragen zal gericht zijn op ondernemende mensen die een pup een actief leven willen bieden, grote voorkeur gaat naar mensen die ermee willen gaan werken in een tak van de hondensport. Dat kan jachttraining zijn, maar natuurlijk ook behendigheid, speuren, zweetwerk, hoopers etc. 

De pups groeien op in de woonkamer en worden zorgvuldig gesocialiseerd. Alle pups krijgen een door de Raad van Beheer toegekende stamboom en een bijbehorend DNA-profiel. Ik  fok volgens de richtlijnen van de Golden Retriever Club Nederland.