We hopen deze zomer een nestje van Giulia en Gambler te mogen verwelkomen. 

Wij verwachten Giulia binnenkort loops en dan zal zij gedekt worden.

Giulia is een heel actief dametje dat heel graag aan het werk is. Daarnaast is ze een echt clowntje en haalt alles uit de kast voor aandacht. Ze heeft veel will-to-please maar heeft ook zeker een eigen mening. Samen zijn wij actief in de jacht en in de behendigheid. Als de natuur meewerkt zou dit haar eerste nestje worden. Voor meer informatie over Giulia, zie haar eigen pagina op de website.

Gambler is een mooie gouden reu die zowel qua karakter als uiterlijk aansluit bij onze wensen. Hij heeft een heel fijn karakter en hij is met zijn baasje succesvol actief op shows en in de jacht. Hij heeft diverse JPC B diploma's, doet workingtesten, veldwedstrijden (zeer goed) en heeft ervaring in de praktijkjacht. 

Enkele foto's van Gambler:

                          De stamboom van het geplande nest:


Giulia en Gambler hebben allebei HD A, ED vrij, ogen voorlopig vrij. Daarnaast is hun DNA getest op PRA1, PRA2 en Ichtyose. 

De Golden Retriever is een actieve hond die naast dagelijks een lange losloop wandeling, ook de mogelijkheid moet krijgen om mentaal zijn ei kwijt te kunnen door middel van training. Het is voor mij uiterst belangrijk dat de pups een goed thuis krijgen waar ze gewaardeerd worden en waar ze de liefde, tijd en aandacht krijgen die ze verdienen. De selectie van aanvragen zal gericht zijn op ondernemende mensen die een pup een actief leven willen bieden en ermee willen gaan werken. Dat kan jachttraining zijn, maar natuurlijk ook behendigheid, speuren, zweetwerk, hoopers etc.

Alle pups krijgen een door de Raad van Beheer toegekende stamboom en een bijbehorend DNA-profiel. Het nest wordt gefokt volgens de richtlijnen van de Golden Retriever Club Nederland.

Voor meer informatie bent u altijd welkom te mailen naar cccdenboef@gmail.com