OVER MIJ

Mijn naam is Charlotte en ik woon samen met mijn partner en mijn 3 honden in Diemen.

Met de komst van mijn eerste teefje Aiko is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Ik heb altijd geweten dat ik actief bezig wilde zijn met mijn hond, maar pas toen Aiko geboren was kwam ik in aanraking met jachttraining. Toen Aiko 13 weken was ben ik dus naast de gewone puppycursus ook begonnen met puppyjachttraining. Haar met zoveel plezier aan het werk zien, haar zien doen waar een Golden Retriever voor is gefokt gaf mij zoveel geluk dat ik het steeds meer ging waarderen. Daarnaast heb ik haar ook eens "voor de ervaring" op een show voorgebracht. Inmiddels is de jachttraining een geweldige hobby geworden en bezoek ik ook af en toe een showtje. Natuurlijk geniet ik met mijn honden ook dagelijks van de heerlijke wandelingen op het strand of in het bos die wij samen maken.

Ook voor alles rond om honden ben ik mij gaan interesseren, denk aan gedrag en voeding maar ook bijvoorbeeld genetica. Ik volg over deze onderwerpen diverse cursussen en leer zo veel mogelijk bij, een mens is immers nooit uitgeleerd. Zo ben ik onder andere bezig met de cursus Kynologisch Instructeur.

Af en toe fok ik een nestje pups, meestal wanneer ik zelf een pup wil houden. Voor de overige pups zoek ik geschikte baasjes met oprechte interesse in honden, die een hond een actief leven kunnen bieden met gezelschap en activiteiten.

Mijn honden zijn een belangrijk deel van mijn leven. Ze maken deel uit van mijn familie en wonen dus ook gewoon gezellig bij mij in huis. Ik doe mijn uiterste best om ze elke dag een leuke dag te bezorgen en ze volop mogelijkheden te geven om zichzelf op een positieve manier te ontwikkelen. Mijn kennel heeft een Facebookpagina met foto's en filmpjes van ons dagelijkse plezier.