GIULIA X GAMBLER

Deze herfst hopen wij een nestje van Giulia "Gildas Amare Veramente" en Gambler "Dunehills Kind of Magic" te mogen verwelkomen. Als alles goed gaat zullen de puppy's begin oktober geboren worden. Klik hier voor het drachtboek. Op dit moment zijn er genoeg ge├»nteresseerden voor een pupje van Giulia en Gambler. 

Zowel Giulia als Gambler hebben HD A, ED vrij, ogen voorlopig vrij en zijn getest op PRA 1, PRA 2 en Ichtyose.

Giulia is een heel actief dametje dat onwijs graag aan het werk is. Daarnaast is ze een echt clowntje en haalt alles uit de kast voor aandacht. Ze heeft veel will-to-please maar heeft ook zeker een eigen mening. Samen zijn wij actief in de jacht en in de behendigheid. Als de natuur meewerkt zou dit haar eerste nestje worden. Voor meer informatie over Giulia, zie haar eigen pagina op de website.

Gambler is een mooie gouden reu die zowel qua karakter als uiterlijk aansluit bij onze wensen. Hij heeft een heel fijn karakter en hij is met zijn baasje succesvol actief op shows en in de jacht. Hij heeft diverse JPC B diploma's, doet workingtesten, veldwedstrijden en heeft ervaring in de praktijkjacht.

Enkele foto's van Gambler:

De stamboom van het geplande nest: