FOKPLANNEN

Zoals het er nu naar uit ziet staat ons volgende nest gepland in 2022


Interesse in een pup van ons? Lees het onderstaande even zorgvuldig door:

Wij fokken niet veel; wie een puppy van ons wil zal vaak geduld moeten hebben. Neem gerust ruim van tevoren contact met ons op en kom kennis maken met ons en onze honden.

Het is voor ons uiterst belangrijk dat de pups een goed thuis krijgen waarvan we het gevoel hebben dat ze gewaardeerd worden en waar ze de liefde, tijd en aandacht krijgen die ze verdienen.

Onze honden komen het beste tot hun recht als ze een actief leven wordt geboden. Minimaal dagelijks een lange losloop wandeling en daarnaast een leven lang training en andere activiteiten die de hersenen stimuleren.

Onze eigen honden worden getraind in jachttraining, behendigheid en/of speuren/zweetwerk. Daarnaast is er natuurlijk nog veel meer aanbod, zoals hoopers, obedience, reddingswerk, detectie etc. Waar je uiteindelijk voor kiest en of je aan wedstrijden wil deelnemen maakt niet uit - het belangrijkste is dat je gefocust bent op een actief leven met je hond!

Tijdens het eerste jaar organiseren wij regelmatig puppybijeenkomsten, waarvan we het fijn vinden als je daaraan deelneemt. Ook houden we elk jaar een kennel reünie.

De honden waarmee ik fok volgens de richtlijnen van de Golden Retriever Club Nederland. De uitslagen van deze onderzoeken zijn uiteraard in te zien bij visite.

Alle pups zijn voor vertrek door de dierenarts gezien, hebben een micro-chip en krijgen een door de Raad van Beheer toegekende stamboom met een bijbehorend DNA-profiel. De pups groeien op in de woonkamer en worden zorgvuldig gesocialiseerd. Elke pup krijgt voeding mee voor de eerste dagen en een map met informatie over o.a. verzorging, voeding, vaccinatie en beweging. Deze map is helaas alleen in het Nederlands.